Szövegdoboz: Földes Vegyesipari Kft.

 

 

Bevéső ajtózárak3381 Normál zár (lővér)

3382 Cilinderes zár (lővér)

8710 Dose bevésőzár

8720 Biztonsági bevésőzár

 


 

 

Részletekért katintson a képre!

Részletekért katintson a képre!

Részletekért katintson a képre!

 

3381 Normál Zár

 

 

3382 Cilinderes Zár

 

 

8710 Dose típusú bevésőzár

 

 

 

 

Részletekért katintson a képre!

 

 

8720 Biztonsági bevésőzár

 

 

 

 

 

Hogyan válasszunk biztonságos zárat?

Az ajtók zárrendszere az elsőszámú védelmi lehetőség az illetéktelen rosszakarók ellen, ezért fontos, hogy körültekintő döntést hozzunk és minőségi, biztonságos zárat válasszunk. Napjainkban a piac széles választékkal várja az érdeklődőket és a megfelelő zár kiválasztásához tudnunk kell néhány egyszerű szempontot, ami megkönnyíti dolgunkat.
  • Hová szeretném beépíteni a zárat? (bejárati ajtóba, kapuba, belső ajtóba?)
    • Bejárati ajtóba mindenképpen cilinder záras kivitelt válasszunk, kényelmi szempontból fontos lehet a távnyitó vagy váltó megléte, ami a kulcs működtetésével a fölső nyelvet is hátrahúzza, lásd: kívülre szerelt gomb fogantyú.
    • Kerítés kapuba cilinder betétes vagy kulcsos kivitelű zárat egyaránt választhatunk. Kulcsos kivitelnél lehetőleg fogazott kulcsos félbiztonsági kivitel legyen, ahol a fogak külön-külön emelgetik a lamellákat a zár belsejébe, ezáltal egyszerű módon nem nyitható.
    • Belső ajtóba elegendő az egyszerűbb kivitelű kulcsos zár.

  • A zárbetét tulajdonságai: El kell döntenünk milyen tulajdonságokkal és biztonsági fokozattal rendelkező darabot válasszunk, hiszen otthonunk és szeretteink biztonságáért mindent megteszünk, azonban amennyiben mégis baj történik, a biztosító rendezi kárunkat. Zárbetétek lehetnek normál, biztonsági és prémium.

Amennyiben zárat keres, kérem tekintse meg kínálatunkat és nálunk biztosan megtalálja a tökéletes megoldást, valamint bővebb információkért és tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

A bevésőzárak előnyeiről

A záraknak számos típusa létezik, egy dologban azonban megegyeznek: mindegyik célja, hogy megvédje értékeinket az illetéktelenektől. A működés és a felhelyezés alapján öt kategóriát különböztetünk meg: mágneses zár, függőzár, rácsavarozható zár, beeresztőzár és a bevésőzár.

A bevésőzárak igen sok helyen előfordulnak, a legtöbb ajtóban ezt a megoldást alkalmazzák. Ez egy kombinált reteszzár, melyet kilincsszerkezettel és csapdavassal láttak el. Hatalmas előnye, hogy jóval esztétikusabb, mint a rácsavarozható zár, mely igencsak fontos szempont egy nyílászáró esetén. Hátránya azonban, hogy a méretét befolyásolja a nyílászáró vastagság, így vásárlásnál nagyon körültekintően kell eljárni.

A portálzár szintén a bevésőzárak közé tartozik, azonban, méreteiből adódóan, zártszerelvényből készült ajtókba is könnyedén beszerelhető.

Ha biztonságos és esztétikus zárat szeretne, válassza a bevésőzárakat! Tekintse meg kínálatunkat, illetve forduljon hozzánk bizalommal kérdéseivel, mindenben állunk rendelkezésére!

Cilinderes zárak

Napjainkban kiemelten fontos szempont értékeink védelme, hiszen sajnos bárkivel előfordulhat, hogy illetéktelenek próbálnak bejutni magántulajdonban lévő ingatlanokba és ezzel súlyos anyagi károkat okoznak. A biztonságos körülmények megteremtésének elsődleges eszköze a megfelelő zártípus kiválasztása, amely a széles piaci kínálatnak köszönhetően nem könnyű feladat, továbbá számos olyan kifejezéssel is találkozhatunk a választás során, amellyel nem vagyunk teljesen tisztában. Zárválasztás során különböző típusok állnak rendelkezésünkre és gyakran találkozunk a cilinderes zár kifejezéssel, amelyek egy speciális típust jelölnek.

A cilinderes zárak sajátos jellemzője, hogy a zárakon létrehoznak egy olyan lyukat, amely a zárbetét befogadására alkalmas, azonban ezek a típusok zárbetét nélkül nem alkalmazhatóak, ezt minden egyedi esetben az ajtó fizikai jellemzőinek megfelelően kell kiválasztani. A cilinderes zárak minden olyan esetben kiváló megoldást nyújthatnak, amikor a megbízható biztonságtechnikai szempontok fontos szerepet játszanak.

Minőségi cilinderes zárakért tekintse meg weboldalunkat, valamint keressen minket bizalommal további információkért, valamint egyedi kéréseivel!